Den norska succén Skam har väl knappast undgått någon? Den härliga serien om ungdomar och deras vardag har fångat våra hjärtan. Inte minst raringen Noora som med sina principfasta åsikter och sina röda läppar tog oss med storm! Nu ger vi dig några heta tips på hur du enklast får till hennes fina look!

benecos-Natural-Lipliner-red-600x600

1. Grunda med penna!
När du vill ha ett fylligt och bestående resultat alá Noora så behöver du grunda med läppenna. Börja med att fylla i amorbågen och måla därefter ut mot kanterna och sedan in mot munnen! Du ska alltså inte bara fylla i kanterna – du ska fylla hela läppen med färg! Läppennan fungerar som en slags primer som får stiftet att hålla längre och får färgen att framstå mer intensiv!
Vi vill rekommendera den här>>>

 

Lily-lolo-Lipstick-Scarlet-Red-600x600

2. För att få till den mörkare, lite bäriga tonen, som Noora bär ibland så rekommenderar vi att du vågar gå lite mörkt – mörkare än du kanske tror! Tänk vinrött och plommon! Då kommer du landa i ett superfint resultat, kom ihåg att färgen blir inte lika dramatiskt mörk på läppen som den kanske ser ut att vara i hylsan!
Prova till exempel den här >>>

 

lappstift

3. Den ljusare lite mer vardagliga färgen som Noora bär är klarröd och romantisk! Den får dig att sticka ut och kan tillföra både självförtroende och lyfta en annars helsvart outfit (perfekt till nyår). Vi fullkomligt älskar den här tonen och det finns många stift, glans och pennor som fixar biffen. Här är en favorit:

Lipstick – Catwalk >>>

 

rouge lappstift

4. För dig som inte är bekväm med att sticka ut jämt eller som bara vill ha en något mer naturlig look kan vi rekommendera en tunnare formula! Hoppa då över läppennan, peela läpparna, applicera ett återfuktande läppbalsam och låt sedan din liptint får verka på egen hand. Vi rekommenderar den här, som också kan extraknäcka som rouge!

För naturlig look >>>

 

Du följer väl oss på Facebook?>>>

Och på Instagram? >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>