Nu är det bara några veckor kvar till årets peppigaste gröna event – skönhetsmässan Green Beauty Day! Den går av stapeln lördag den 5 maj i centrala Stockholm. Utställare, shopping, föreläsare och happenings – du vill inte missa! 

 

Mässan Green Beauty Day arrangeras av oss på Naturligt Snygg och bjuder på intressanta föreläsningar, skönhetsinspiration och massor av shopping.

Cirka 25 utställare och över 40 varumärken är inbokade på mässan som sker på Blekholmstorget 30, mitt i centrala Stockholm. Utställarna har med sig massor av härliga skönhetsprodukter till försäljning, ekologisk hårvård, ekologiskt smink och ekologisk hudvård!

Ta tillfället i akt att testa, dofta, klämma och känna på alla härliga gröna skönhetsprodukter på mässan. Ett unikt tillfälle att prova och få guidning till dina naturliga favoritmärken.

• Här hittar du en lista på de varumärken du kan shoppa från. 

Forelasare_Green Beauty Day

• Under dagen gästas vi också av 6 olika föreläsare, bland annat hälsoförfattaren Karin Björkegren Jones, operatenoren och parfymskaparen Rickard Söderberg och den ekologiska hudvårdsentreprenören Maria Åkerberg.

• Här kan du läsa hela schemat för alla föreläsare. 

 

• Det bjuds också på mindre föreläsningar i Caféet där du också kan dricka kaffe, äta en raw boll eller svalka dig med en härlig smoothie. Under tiden kan du kolla in demonstrationer av makeup, hårstyling och lyssna på experter som talar om oljor och inre skönhet.

• Även vi på Naturligt Snygg ställer ut och hos oss kan du bland annat köpa det hajpade amerikanska sminkmärket RMS Beauty. Perfekt tillfälle att kolla in nyanser på de populära produkterna. Hannah Sjöström finns också på plats för att signera sin nya bok.

LOGO-fb-OBA

• Mässan avslutas på eftermiddagen när Organic Beauty Awards korar vinnarna bland årets bästa ekologiska och naturliga skönhetsprodukter.

• Entrébiljetterna kostar 50 kr och ger dig inträde till mässan och föreläsningarna. Klicka här för att köpa din biljett – för endast 50 kr >>>

 

• Och här är kartan till de fina lokalerna vid Klara Strand – Blekholmstorget 30.