Skönhetstrender 2020 med Zuii Organic. Lagom till hösten känns det underbart att förnya sig i badrummet med en uppdaterad hudvårdsrutin – men även i necessären! Uppdatera nyansen på din foundation till en ljusare variant, förnya mascaran och piffa till med något nytt i din sminklook, kanske ett rouge eller highlighter som får dig att stråla extra?

Här kommer 4 makeuptrender att inspireras av i höst 2020:

 

zuii

LÄTT & NATURLIG BAS

Trenden med en lätt bas fortsätter – och det älskar vi! Nu handlar det snarare om att embracea din naturliga hud, än att täcka huden helt och hållet. För dig som inte vill gå helt undan en bas så är ett enkelt trick att tänka korrigera de områden du önskar, än att täcka hela huden. Foundations med lätt till medium täckning, BB creams och CC creams eller enbart concealer appliceras tunt på områden som du tycker behöver lite extra täckning.

Zuii Organics klassiska Flora Liquid Foundation är perfekt för att få till en lätt, vårdande bas med lyster >>

För dig som ändå vill täcka huden lite mer och inte känner dig helt bekväm med en lätt täckning, så är Luminescent Liquid Foundation den perfekta foundationen för dig som ger silkeslen hud med medium täckning, som fortfarande ser naturlig ut >>

Concealer-pennan är enkel att applicera direkt på de områden där det behövs >>

 

 

ÅTERFUKTAD HUD & LYSTER

Ja – glowtrenden är inte över än utan vi ser mer lyster och glow i huden! Huden ska se återfuktad ut och med rätt hudvård innehållandes fukt från serum, ansiktsvatten och ansiktsolja, som kapslar in fukten, så kommer du långt.

Trenden med ”glass skin” fortsätter och innebär återfuktad, plumpad hud med massor av lyster! Ett enkelt sätt att ta glowet till nästa nivå är att lägga till en återfuktande primer som Flora Primer under sminket >>

Applicera Moon Highlighter på kindben, näsrygg, brynben, amorbåge och inre ögonvrån för extra glow >>

 

 

ROSIGA KINDER

Rouget gör comeback och är verkligen i fokus! Allt från bleka, rosiga äppelkinder till tropiska persikonyanser på hela kindbenet och bredvid brynet a la 80-tal. Vad du än gillar och föredrar så glöm inte rouget i höst!

Prova klassiska puderrougen Flora Melon Blush, Flora Peach Blush eller Flora Mango Blush >>

Krämrouge Lip & Cheek Cream i flera fantastiska nyanser >>

 

 

MATT CONTOUR & BRONZER

Influenser av 90-talets matta solpuder är tillbaka! Testa en matt, lite kallare bronzer och använd för att skulptera ansiktet mjukt under kindbenen, hakan, näsan och pannan. Glöm den starka contour-trenden med olika puder- och krämprodukter som dominerade för några år sedan, utan tänk snarare mjukt och skulpterat på ett naturligt vis.

Prova Contour Bronzer Jupiter >>

Här hittar du allt smink från Zuii Organic >>

Mer läsning om Zuii Organic:

Kundernas favoriter från Zuii Organic