Blir du också glansig och blank i ansiktet under sommaren? Det är inte alls kul att behöva pudra T-zonen stup i kvarten bara för att solen och värmen är här. Med rätt produkter slipper du det! Vi har de bästa tipsen för att du ska kunna hålla dig matt hela dagen!

Basen

Du bör preppa huden redan innan du lägger på sminket. Utöver din dagliga hudvårdsrutin och ditt solskydd så rekommenderar vi en porsammandragande och matt primer eller ansiktskräm.

Ansiktskräm: L’Atelier des Délices Crème Purifiante Pureté+ >>>

Primer:
Couleur Caramel Smoothing Velvet Primer >>>

 

Grunden

Om du känner att du vill uppnå en högre täckning så rekommenderar vi att du väljer en foundation eller BB-cream som är anpassad att matta ner din hy!

Foundation: Benecos Natural Light Fluid Foundation – Mocca >>>

BB-cream:
Mossa Skin Perfector Tinting Moisturiser >>>

 

Framhäv

För att få en mer levande look kan du använda ett matt solbuder, alltså ett som inte innehåller skimmer! Det gör att hyn upplevs mattare.

Solpuder: Couleur Caramel Terre Caramel Matt Beige Brown >>>

Solpuder: Dr. Hauschka Bronzing Powder 01 Bronze >>>

 

Finish

För att få sminket att hålla och matta ev efter eventuell foundation så funkar ett finishing-puder bra. Det är alltså ett puder, helt fritt från färg som bara ger en matt yta och hjälper sminket att hålla. Det finns både i lös form eller i pressad puderform, det är bara att utgå från det du gillar bäst!

Finishing Powder: 
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Matte >>>


Finishing Powder: 
Benecos Natural Translucent Powder – Mission Invisible >>>

 

Följer du oss på Facebook? >>>

Och på Instagram? >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>