Är du redan ett fan av det lettiska märket Madara? Annars är det hög tid att du blir det nu, just nu kan du shoppa allt från varumärket med 15% rabatt.
 
Shoppa med 15% rabatt här >>>

Madara är en stor favorit hos många! Inte helt svårt att förstå eftersom de har ett bra innehåll, rimliga priser och stort utbud! Du hittar alltifrån hårvård, kroppsvård och effektiva krämer och verksam ansiktsvård anpassad just för ditt ansikte.
 
För håret finns tre olika serier! De tre ”serierna” som finns heter Vibrancy, Shine och Repair.

– Gloss & Vibrancy: Dessa produkter reder ut, ger fin lyster och maxar din volym. Passar normalt hår, även om du har en känslig hårbotten eller torra hårtoppar.

– Colour & Shine: Produkter för dig som vill skydda och bevara färgat eller behandlat hår. De vårdande ger kraft och glans till ditt hår.

– Nourish & Repair: Dessa produkter förebygger och tar udden av torrt och frissigt hår. Det lindrar brutna och kluvna toppar. Stärker stråna inifrån och lämnar håret silkeslent och glänsande.
 
För ansiktet finns lyxiga Super Seed, Madara SOS Hydra för dig som är i behov av fukt, TimeMiracle för dig som vill ha uppstramande-egenskaper och mycket mer! Du hittar vårdande BB-krämer som ger ett jämnt resultat och boostar med vård. Vi kan inte nog hylla Madara, men bifogar några av våra bloggares recensioner för att du ska få ett hum om hur mycket härligt som faktiskt finns!
 
Marita: Wow! Vilket kanonbra schampo och balsam jag hittat! >
 
Hannah: Ekologisk ansiktsolja från Madara >
 
Hur bra som helst: Madara bodylotion >

 
Shoppa med 15% rabatt här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>