En av anledningarna till varför jag älskar Stockholm Beauty Week är chansen att träffa och prata med grymma varumärken. Jag var självklart tvungen att stanna till vid Gröna Gredelina och tråna, sniffa och känna på allt.
Med mig fick jag denna Whipped Coconut* som mer eller mindre är ren kokosolja. Den är dock vispad så konsistensen är otroligt fluffig och härlig. Det finns två varianter på denna. En doftsatt med bomullsblomma (naturlig växtparfym, inget syntetiskt) och en doftfri. Lina (grundaren) berättade hur hon brukar köra på den doftfria varianten under somrarna.


Whipped Coconut

 

Whipped Coconut 


Konsistensen:
Fluffig, luftig, som vispad grädde. Så fort det kommer i kontakt med huden smälter den dock in fint.

Prestation:
Jag skojar inte nu men detta är den enda produkt som lämnar min hud sådär underbart mjuk och återfuktad som bara May Lindstroms The Good Stuff lyckats göra hittills. Och det är ju inte en liten prisskillnad! The Good Stuff ligger på 1400 (jag vet!!) och Whipped Coconut ligger på ljuva 249 kr. Får dessutom samma glow! Detta kan vara bästa upptäckten på länge, utöver min Gold Soap-upptäckt. Och för att vara en olja i grund och botten sjunker den in otroligt snabbt i huden = sjukt nice när du har bråttom på morgonen.


Whipped Coconut

Doft:

Den doftar fräscht och lite tvålig, tänk er typ Dove. Gillar ni inte det ska ni nog köra på den doftfria varianten. Men personligen ÄLSKAR jag doften. Känner mig liksom extra fräsch efter applicering, som om jag vore extra ren. Lukten blir mild på huden och ibland känner jag mig tillräckligt ”färdig” med bara krämen att jag skippar parfym allt som allt.

Whipped Coconut

Nackdel?
Att den kan smälta när det blir varmare. Kanske inte den mest optimala produkt att ta med på solsemestern. Den är å andra sidan otroligt lätt att bära med sig, den väger otroligt lite. Hade den inte smält hade jag haft med den på alla resor.

Köpa igen?
Alla gånger om.