Jag har känt mig lite grå på sistone. Ni vet när man fastnar i vardagslunket, eller rättare sagt, i hemmakontorslunket. Osminkad. Mjukiskläder. Nedfläckade kläder till och med. Det är ju trevligt att inte behöva anstränga sig… Men efter snart 3 år av hemmakontorsjobb börjar jag faktiskt längta lite efter att ”fixa mig”. Just to feel alive. Vissa fattar precis vad jag menad, andra tycker jag är urlöjlig. Hur som haver. Tre år senare har jag ju dessvärre blivit väldigt bekväm av mig vad gäller sminkväg, en har ju liksom inte riktigt tid att hålla på framför spegeln. Men en grej som alltid does the trick (och går snabbt) är att använda läppstift. Därför täckte jag tipsa om dessa tre uppiggande läppstift från Maria Åkerberg. De är prisvärda, har en fin täckning och pigmentering utan att torka ut läpparna.

 

Nyanserna Blossom, Sweetheart och Peachy är poppiga, varma och lagom rödkoralliga – just how I like it. Men visst älskar jag ett riktigt kallt, vinrött läppstift med… Kan tipsa om nyansen Red och Classic Red, också från Maria Åkerberg. Dessa användes flitigt i sommar. Hade en nyans i varje väska 🙂

Nu till hösten är jag sugen på lite mer murriga färger, men som ändå får ansiktet att poppa. Har du något tips på läppstiftsmärke eller nyans jag ska testa?