Hörrni, jag har förälskat mig i ett nytt nagellacksmärke. Londontown nagellack – where have you been all my life?
Har hittills bara testat två nyanser; love bite #9 och Polish Opal som imponerade stort att jag nu planerar att beställa fler nyanser från märket.

Så vad är det som är så bra?

‣ Formulan bygger på rena ingredienser och är fria från formaldehyd, toluen, DBP, formaldehydresin, kamfer, bly, xylene, parabener och etylacetat.
‣ Borsten är bred vilket gör det superenkelt att måla på nagellacket i ett-två penseldrag.
‣ Lacken har mycket pigment och två lager ger ett perfekt resultat.
‣ Tillsammans med bas- och topplacket har jag haft fina naglar i ca 10 dagar. DET är bra!

Love Bite #9 Londontown

Love Bite #9 är det perfekta bubbelgumsrosa nagellacket

Nackdelar

De är pricy. Ett nagellack ligger på 179 kr (kan liksom inte mätas med nagellack från Depend), medan bas- och topplack ligger på 199 kr. Gillar du att leka med olika nail arts och målar naglarna med 3-5 olika färger varje gång så svider det i plånkan när du vill bunkra upp med nyanser. That’s just a fact.

När jag beställde lacken passade jag även på att beställa deras Nourishing Cuticle Oil (ÄLSKAR!!!),  Gel Genius Base Coat, Protective Top Coat samt Acceleratring Drying oil. Grejene är att jag inte riktigt vet om den där drying oil funkar eftersom jag använder den efter protective top coat då den också ska snabba på torkprocessen. Sedan vet jag inte riktigt hur man ska använda en drying oil? Ska man applicera så att oljan täcker hela nageln, eller ska man dutta på en droppe per nagel? Det rinner ju av nageln direkt. Kan någon förklara för tant…

londontown nagellack

Jag har även sett att det nu finns ett Gel Genius Top Coat som inte fanns i lager när jag la min beställning. Med den får du samma resultat som gelnaglar – minus UV-lampan. Sign me up. Är också sugen på att testa deras Fresh Glow Cuticle Remover. Nu är jag sugen på att fylla på lagret med murriga höstfärger men också toppa mitt ”nagellackslager” med den perfekta röda.

Ska bara gå och bli miljonär först…