Mellandagsrean är här i all sin glans, äntligen! Men det kan vara knepigt att veta vilka köp som är smartast att göra och vad man bör strunta i att investera i… Därför har vi här sammanstält en liten guide så du slipper göra impuösköp du sen får ångra.

 

1. Produkter med riktigt bra innehåll
Unna dig produkter med riktigt bra innehåll, kolla igenom innehållsförteckningen och nöj dig inte med vad som helst! Vår plan är att shoppa mängder av produkter från Luxsit!

 

2. Förbrukningsvaror
Tvål, duschkräm hudkräm och handkräm är sådant du med fördel kan köpa under mellandagsrean! Det är den typen av produkter du använder ofta och mycket – så varför inte bunkra upp med ett lager?

 

3. Lyx och flärd
Inför nyår och ett nytt och härligt år så vill vi investera i produkter som ger oss det där lilla extra. Passa på att unna dig något lyxigt från ett märke som ger dig känslan av det där lilla extra. Ibland är det just den där lyxiga känslan du behöver för att lyfta en grådassig dag. Vi tänker vältra oss i produkter från Kjaer Weis som får oss att känna oss som Hollywood-stjärnor även när februari är som gråast och plånboken ekar tom – för det är vi värda!

 

4. Bas
Vi vet väl alla vid det här laget hur viktigt det är med en bra bas? Om ditt underlag inte funkar så kommer hela din makeup kännas trist. Så passa på att köpa foundation, concealer eller ett riktigt bra mineralpuder. För dig som är extra kräsen och kinkig – köp flera foundations i olika toner, på så vis kan du blanda dem i olika konstellationer under året för att matcha din hudton! Vi satsar på produkter från Une!

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>