Hållbar solbränna. När huden äntligen blivit solkysst vill man gärna att solbrännan håller sig fin så länge som möjligt, eller hur? Följ dessa tips för att boosta huden och solbrännan:

Bioregena Sunscreen Cream SPF50 Face & BodyBioregena Sunscreen Lotion SPF30 Face & Body

 

Använd alltid solskydd

Det enklaste, viktigaste och självklaraste är såklart att alltid använda solskydd. Då undviker du inte bara solens strålning utan bäddar även för en jämn, fin solbränna utan att bränna huden.

Bioregena har ett fint utbud av ekologiska, naturliga solkrämer med fysikaliskt filter som inte skadar den marina miljön, och är därför säkra för både människa och den marina miljön. Solskydden passar den känsligaste huden och sjunker snabbt in utan att lämna vita hinnor. I sortimentet finns solskydd för hela familjen!

Spana in solskydd från Bioregena här >>>

 

Bioregena Aftersun Regenerating Body Oil

Bioregena Aftersun Lotion

 

Exfoliera och återfukta huden

Använd en skonsam tvål som återfuktar huden efter solning. Du vill inte torka ut huden utan tvärtom, återfukta så att solbrännan håller sig fin så länge som möjligt. Följ upp med kroppsskrubb och sen återfuktande, svalkande After Sun för att lugna och motverka torr hud.

Bioregena har både skonsam duschtvål som tar bort rester av solkrämen så du slipper eventuell Mallorca-akne och After Sun-produkter – välj mellan härlig lotion och kroppsolja.

Se dusch & After Sun-produkter från Bioregena här >>>

Bioregena-Self-tanning-lotion

 

Brun utan sol

Ja, om du inte hunnit få till solbrännan eller vill fylla på och få den att hålla längre så fungerar en brun utan sol toppen att förlänga brännan med!

Bioregenas grymma brun utan sol ger bäst resultat på ren och återfuktad hud, så efter duschen och lotion/kroppsolja masserar du in ett ett tunt lager av brun utan sol-krämen. Voilá!

Spana in hela Bioregenas sortiment här! >>>