Du kommer vara evigt tacksam efter att du läst det här – aldrig mer en stenhård omogen avokado!

Visst är det irriterande när du köpt ett nät med avokado och de alla är stenhårda i vad som känns som en oändlighet… Tills de en vacker dag mognar, allihop exakt samtidigt, för att sedan bli bruna och trista dagen därpå. Igenkänningsfaktorn är antagligen skyhög hos de flesta.

Men här kommer alltså det enkla tipset som kommer göra din avokado mjuk och fin på bara tio minuter!

Gör så här:
1. Slå in din avokado i aluminiumfolie
2. Värm ugnen till 100° – 125°
3. Lägg in foliepaketet med avokadon och låt de gosa i cirka 9-10 minuter. (Längre eller kortare beroende på hur hårde den är, prova dig fram)
4. Plocka ut avokadon – mjuk och fin redo att avnjutas med dina favorittillbehör

Läs också:
4 anledningar till varför du ska välja ekologiskt vin
Så enkelt fixar du veganskt morotsbacon – ett måste till brunchen
6 pannkaksrecept du måste prova!

Följ oss på Facebook för grymma nyheter om ekologisk skönhet och hållbar livsstil dagligen! >>>

Källa: The Substance Project