Nu finns flera riktigt spännande nyheter från Madara i shoppen: tre skonsamt rengörande produkter för ögon och ansikte samt ett återfuktande och åtstramande serum som stimulerar kollagenproduktionen.

Madara är det lettiska, innovativa hudvårdsmärke som tillverkar naturliga skönhetsprodukter med höga halter av ekologiska ingredienser och med många örter och växter från de Baltiska länderna.

Kika närmare på nyheterna från Madara:

Madara Micellar Water finns nu äntligen i storpack, hela 400 ml! Det populära micellärvattnet är riktigt populärt och passar alla hudtyper. Micellärt vatten är en kombination av sminkborttagning och ansiktstoner, och tar bort smink och orenheter samtidigt som huden balanseras och får ny fukt. Klarar även att ta bort vattenfast mascara, hur bra?

Här hittar du Madara Micellar Water >>

Madara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly är en riktigt trevlig nyhet för dig som är ute efter ett serum som ger fukt, jämnar ut och stramar till huden. Gelen hjälper till att bromsa hudens åldrande, reducerar porer och ger en ungdomlig lyster. Björksaft, natrium PCA och hyaluronsyra som hjälper till att aktivera kollagenproduktionen.

Här hittar du Madara Hyaluron Concentrate Jelly >>

Madara Melting Cleansing Oil är en oljebaserad ansiktsrengöring som smälter in i huden samtidigt som den skonsamt avlägsnar smink, smuts och luftföroreningar som byggs upp under dagen. Den effektiva oljan avlägsnar även de svåraste fettbaserade produkterna som solskydd eller en rejäl sminkbas. Rengöringen är också tillräckligt skonsam för att rengöra området runt ögonen från makeup.

Här hittar du Madara Melting Cleansing Oil >>

Madara Bi-Phase Makeup Remover är en mild och effektiv makeup remover för att ta bort det allra envisaste sminket. Denna tvåfasrengöring tar bort smink och orenheter från ögon och läppar med en oljefasdel som löser upp makeupen medan vattenfasdelen delen tar bort orenheter från huden. Ingredienser som hyaluronsyra, rosenvatten, trollhassel- och blåklinktsextrakt hjälper till att lugna inflammatoriska tillstånd i huden och minska porer, vilket gör att huden känns balanserad och återfuktad.

Här hittar du Madara bi-Phase Makes-Up Remover >>

Spana in hudvård, hårvård och kroppsvård från Madara här >>