Nu har du chansen att göra en god gärning för din världens bin – samtidigt som du gör din hud riktigt glad!

 

Brittiska Neal’s Yard Remedies vill med sin hudvårdsserie Bee Lovely hjälpa till att rädda världens bipopulationer som tyvärr minskat kraftigt det senaste decenniet. Därför går 3% av intäkterna i produktserien direkt vidare till olika lokala organisationer som hjälper bisamhällen på olika sätt.

 

Neal’s Yard Remedies startade sitt Bee Lovely-initiativ redan 2011, och har sedan dess samlat ihop över 60 000 pund till olika aktiviteter som syftar till att stärka bipopulationer runt om i världen – och de jobbar också aktivt med att informera såväl politiker som konsumenter om utmaningen med det minskade bi-beståndet i världen.

Vill du bli en riktig biexpert och räddare – ladda ner Neal’s Yard Remedies bi-guide här >>>

 

Bee Lovely-serien med ekologisk honung

Men produkterna i Bee Lovely-serien räddar inte bara världens bi-bestånd – de är också riktigt bra för din hud. Alla produkter i serien är berikade med ekologisk honung som återfuktar och vårdar din hud, och de har en uppiggande doft av eteriska oljor från citrus. Dessutom är de milda och kan användas av alla från tre år och uppåt.

Produkterna innehåller ekologisk honung som kommer från ett bi-kooperativ i sydöstra Mexico som garanterar schyssta priser och en hållbar marknad för de småskaliga biodlarna som ingår i kooperativet – och självklart lämnar de tillräckligt med honung kvar för att föda bina under vintern.

Spana in vår guide till Bee Lovely-produkterna här:

Neals-yard-remedies-bee-lovely-all-over-balm

Bee Lovely All Over Balm är en multisalva med bivax. En djupt närande kroppskräm som mjukgör torra och hårda partier såsom armbågar, fötter, händer och knän. Den är lättabsorberad och har en härlig och upplyftande doft av ekologisk apelsinolja.

Köp för endast 395 kr >>>

 

 

Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Body Butter 200gr

 

Bee Lovely Body Butter är en fyllig, väldoftande kräm som ger näring åt hela kroppen. Innehåller återfuktgivande ekologisk honung som blandas med eterisk apelsinblomsolja samt shea- och kakaosmör, som gör huden mjuk, silkeslen och fräscht doftande.

Köp för endast 345 kronor >>> 

 

 

Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Body LotionBee Lovely Body Lotion är en lyxig, mjukgörande bodylotion med en diskret, underbar doft av ekologiska eteriska oljor från apelsin och mandarin. Kommer i en praktisk och snygg pumpflaska. Skonsam nog för hela familjen, inklusive barn från tre år.

Köp för endast 325 kr >>>

 

 

 

Neals-yard-remedies-bee-lovely-bath-and-shower-gelBee Lovely Bath & Shower Gel är en mild rengöring för hela kroppen. Den kombinerar återfuktande ekologisk honung med en frisk och upplyftande doft av ekologiska eteriska oljor från apelsin och mandarin. Den utsågs av Organic Beauty Awards till Årets Badprodukt 2018. Juryns motivering: En skonsam, mångsidig effektiv produkt med ljuvlig doft i smart förpackning, med den trevliga bieffekten att man blir på ett sprudlande glatt humör.

Köp för endast 245 kr >>>

 

 

Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Hand WashBee Lovely Hand Wash från Neal’s Yard Remedies är en mild handtvätt som kombinerar återfuktande ekologisk honung med en uppiggande och frisk doft av apelsin, mandarin och eteriska oljor. Snygg pumpflaska som man gärna har framme på handfatet.

Köp för endast 185 kr >>>

 

 

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Hand CreamBee Lovely Hand Cream tar hand om dina händer på ett underbart sätt. Innehåller fuktgivande ekologisk honung som blandas med eterisk apelsinblomsolja som ger energi och näring åt huden. En prisbelönt produkt som älskas av användarna!

Köp för endast 160 kr >>>

 

 

 

Neals-yard-remedies-beelovely-lipsBee Lovely Beautifyl Lips är en multiprodukt som ger näring och vårdar din hud. Perfekt för att vårda torra läppar, fnasiga nagelband och torra hudfläckar. 99 % ekologisk, med en underbar doft och lyxigt mjukgörande.

Köp för endast 95 kr >>>

 

 

Mer läsning för dig: 

Beauty-battle: Ekologiskt body butter >>>

Hanna Göransson testar Bee Lovely Hand Cream >>>

Åsa Waak recenserar Bee Lovely-serien >>>