Nu behöver du inte klura på hur du ska rengöra din menskopp längre. Vare sig du befinner dig i ett toabås på en flygplats eller mitt i ingenstans utan rinnande vatten – OrganiWipes är svaret!

 

Vi vet att det säkert är många som funderat på hur man ska rengöra menskoppen de situationer då du inte befinner dig hemma i ditt vanliga trygga badrum, kanske har du till och med hamnat i en sådan klurig situation?

Men nu slipper du dessa begränsningar som du kanske upplever att menskoppen ställt till med, tänk at svaret kunde vara så enkelt som en miljövänlig liten våtservett. Rengöringsservetterna från OrganiCup är perfekta när du vill rengöra din menskopp och inte har tillgång till vatten. På resan, semestern, offentliga toaletter eller i skogen.

Du kan se till att alltid ha med en eller flera servetter åt gången eftersom de ligger individuellt förpackade. Servetterna är desinficerande och tillverkade av ekologisk bomull. Servetterna är snälla mot såväl menskopp som den känsliga hy som menskoppen kommer i kontakt med, servetterna innehåller ingen parfym! Hurra för smarta och enkla lösningar.