Nu är det slut på semester och sovmornar. Men att gå upp tidigt på morgonen behöver inte innebära tunga och trötta ögon. En lugnande och skyddande ögonkräm piggar upp och minskar trötthetstecken.

I Naturligt Snyggs webbshop säljer vi den prisbelönta och populära makeupen från Inika Organics. Men faktum är att Inika också har ett fint sortiment av effektiv och vårdande hudvård. Nu har du som kund chans att helt gratis testa Inika Skincares nya ögonkräm: Inika Phytofuse Renew Resveratrol Eye Cream. Om du handlar två valfria produkter från Inika får du ögonkrämen på köpet (värde hela 549 kr) – klicka här för att komma direkt till kampanjen >>> 

Den nya ögonkrämen innehåller resveratrol och druvkärnolja som förbättrar elasticiteten hos den känsliga huden runt ögat. Den minskar uppkomsten av rynkor och fina linjer, samt minskar mörka ringar och påsar under ögonen. Vid kliniska studier över 28 dagar uppvisade 39% av deltagarna en ökad hudelasticitet, 15% uppvisade att rynkornas djup och volym minskade och 8% att mörka ringar under ögonen minskade.

Klicka här för att komma till kampanjen och få den nya ögonkrämen utan extra kostnad >>>

Mer läsning för dig: 

Guide till populära mascarorna från Inika

Högt betyg till Inika Liquid Mineral Foundation!