Visste du att nio av tio kvinnor som testar menskopp väljer att fortsätta med det?* Nu lanseras den nya 2-i-1 intimtvätten OrganiWash som gör det ännu enklare att använda menskopp. 

Allt fler kvinnor väljer att byta ut bindor och tamponger mot en menskopp. Ett superbra alternativ för miljön eftersom menskoppen kan användas om och om igen – i årtal!  Den är dessutom fri från kemikalier och många kvinnor vittnar om att de upplever mindre torrhet och infektioner sedan de gått över till menskopp.

Nu lanserar danska OrganiCup en nyhet som gör det ännu enklare att använda menskopp: intimtvätten OrganiWash. Denna multiprodukt kan både användas för att tvätta menskoppen mellan uttag och införande, men också som ett alternativ till tvål eller olja när du tvättar ditt underliv. OrganiWash innehåller mjölksyra som hjälper till att behålla en neutral pH-balans i underlivet – och den passar alla hudtyper, även om du lätt blir känslig eller irriterad. Dessutom innehåller den såklart bara ekologiska och naturliga ingredienser och den är parfymfri och AllergyCertified.

Om du är sugen på att testa OrganiWash till din menskopp kan du köpa den här >>

Är du nyfiken på menskopp men har inte vågat testa än? Då borde du läsa dessa artiklar:

Våga prova menskopp – 8 saker som kommer att få dig att älska den >>>

Fem skäl att köpa en menskopp >>> 

Bloggaren SofiLou: Min fantastiska menskopp >>>

 

*Enligt undersökning av OrganiCup