Ögonbrynsprodukter – bäst i test 2022. Ögonbryn är en viktig del av sminkrutinen då ögonbrynen ramar in ansiktet. För att nå dina drömbryn behövs det bra ekologiska brynprodukter. Det finns ögonbrynspenna, ögonbrynskugga, ögonbrynsgele och pomad att välja på. Här kommer våra 6 mest sålda och populäraste produkter.

Bästa ekologiska ögonbrynsprodukter:

 

1. Benecos Natural Eyebrow Designer

Form: Penna Vegansk: Nej Betyg: 5/5

Budget ögonbrynspenna som får högsta betyg. När pennan är ny vässad går att måla små hårstrån som ger en naturlig look. Dessutom är pennan är lätt att applicera och har en praktisk borste.

Vår kund Andrea recenserar såhär: ”Jag har köpt den här ögonbrynspennan i flera omgångar och tycker att den är bra! Gillar framför allt att den har en borste i ena änden och tycker färgen passar bra med min egen färg.”

Köp här för 69 kronor >>>

 

 

 

2. Zuii Organic Eyebrow Definer

Form: Penna Vegansk: Nej Betyg: 5/5

zuii organic eyebrow definer chocolate ny

En lätt använd ögonbrynspenna som du skruvar upp – ingen pennvässare behövs. Med denna kan du enkelt skapa täta och fylliga bryn. Ingredienser som bivax, sheasmör och solrosolja som vårdar och skyddar dina ögonbryn helt naturligt.

Vår kund Elisa recenserar såhär: ”Den bästa ögonbrynsdefiner som jag använt. Färgen är pigmentrik och har en kall brun nyans som passar mig perfekt, gillar att den inte drar åt det röda hållet. Stiftet är snedskuren vilket gör det lätt att forma brynen så som man önskar.”

Köp här för 249 kronor >>>

 

 

 

 

 

3. PuroBIO BrowMade Eyebrow Pot

Form: Pomade – färg på burk Vegansk: Nej Betyg: 5/5

Ett färgat ögonbrynsvax som du enkelt formar och definierar dina ögonbryn med. Pigmenterad och krämig konsistens som du applicerar med ögonbrynspensel.

Vår bloggare Anna: ”Detta är en potent liten rackare för dig som tycker det här med bryn är superviktigt. Konsistensen är en blandning mellan gel och mousse som sedan torkar till att bli något pudrig. Hållbarheten är grym vilket det som oftast är med gelprodukter för brynen. Jag har använt denna produkt i 8 månader och det syns knappt i burken. Jag gillar den skarpt!”

Köp här för 139  kronor >>>

 

 

 

 

4. Benecos Eyebrow Gel

Form: Gel Vegansk: Nej Betyg: 4/5

 

En ekologisk ögonbrynsgel som formar och definierar dina bryn. Finns i färg och genomskinlig. Applikatorn är liten och smidigt vilket gör den lätt att applicera. Innehåller aloe vera och aprikosextrakt som vårdar brynen.

Vår bloggare Anna : ”Detta är en prisvärd ögonbrynsgel som verkligen håller brynen på plats. Hela dagen. Den lilla, lilla borsten är otroligt smidig och fångar ögonbrynen bra. Lite som en stark hårspray fast för ögonbrynen. Perfekt för dig som vill ha ”soap brows”-effekt men inte orkar hålla på med tvål.”

Köp här för 75 kronor >>>

 

 

 

5. Lily Lolo Eyebrow Duo

Form: Puderskugga Vegansk: Ja Betyg: 4,5/5

En naturlig ögonbrynskugga samt vax. Skuggan fyller luckor och definierar ögonbrynen på ett fint sätt medan vaxet hjälper dina bryn att sitta på plats. Applicera pudret på ögonbrynen med en vinklad borste.

Vår kund Cecilia recenserar såhär: ”Light är en bra nyans för mig som har kalla ljusa färger i mig själv eftersom den saknar röd underton. Färgen går att bygga upp till hyfsat mörk. Lätt att applicera med LL:s egen ögonbrynsborste. Jättebra med spegel i locket. Kunde vara högre skiljevägg mellan vax o färg – blir lite kletigt så man får torka bort smulorna.”

Köp  här för 179 kronor >>>

 

 

 

6. Maria Åkerberg Eyebrow Pencil Perfect For All

Form: Penna Vegansk: Ja Betyg: 4,5/5

En ögonbrynspenna som kan forma och förstärka ögonbrynen utan att ge skarpa streck. Pennan har en pudrig konsistens och lätt att applicera. Denna penna passar perfekt till dig som vill ha lite mörkare bryn.

Vår bloggare Hannah recenserar såhär: ”Fin nyans. Lagom hård och torr vilket ger ett naturligt bryn. Mycket nöjd, det enda jag skulle önska var att det satt en borste i andra änden. Då hade den varit fulländad.”

Köp för 169 kr här >>>

 

 

Video: Så här använder du Lily Lolo Eyebrow Duo