Ja hörni, jag ÖNSKAR att jag hann med alla loppisar vi åkte förbi ♥ Vi fick stannat på några stycken iallafall och de tänkte jag dela med mig till er här. På Instagram finns det massor med stories under Smålands Guide, in där och kika (la upp en karta om alla ställen jag pinnat, där ser ni hur mycket jag inte hann med).

Först ut har vi Tusen Ting, den här var en av mina favoriter på trippen (SÅ MYCKET och knappt något folk).

Yes! Bittes loppis är min andra favoritloppis, ALLTSÅ hallå! HUR SNYGGA PRYLAR. Bäst av allt är att det låg 3 loppisar inom en meters avstånd (typ).

Olofs handelsbod var en upplevelse i sig! Dock mycket folk men ack så fina prylar ♥

Östregård hittade vi MASSOR MED FINA SAKER. Men där var så kopiöst mycket folk, vi sprang mest igenom men hade säkerligen kunnat komma ut med halva loppisen om vi fått gå där i lugn och ro.

Kanske inte en loppis men iallafall outlet, Svensson i Lammhult! Ja vi gillar märken av någon anledning, dels är det hållbart i längden och oftast hållbart producerat. Men allra helst vill vi hitta det på ett cirkulärt vis.