Det här blev ett spontanstopp när vi körde runt på Österlen!

Jag är ju en chocoholic (fler som är med mig här?). Jag har iallafall aldrig besökt Österlen choklad (återigen hade det i butiken/kaféet) och vilken mysig liten oas i ett gammalt vackert hus. Givetvis blev det storshopping av choklad såsom pecandröm, veganboll, jordnötsdröm, rosmarin pralin, chili pralin OCH andra sorteringens choklad (alltså de bitarna som inte passar in i snyggheten). Förstå att jag blev lyrisk och hon i kassan tänkte säkert vilken skum typ, haha.. Lite som när jag beställde en dirty chailatte på olof viktors och hela personalen bara vadfan är det (återigen vilken skum typ, finns ju en anledning till mitt namn oddeco).

Om ni ska testa något från deras butik så var det chokladdrömmarna, alltså pecan och jordnöt! HERREMINBUDDHA SÅ GODA och jag fick dela med mig till min man fastän jag helst inte ville, haha.

Jag kan starkt rekommendera det här stället på er Österlen tripp