Halloj mina älsklingar!

Just nu befinner jag mig hos mina föräldrar, försöker få jobbro då det är kaos i min lägenhet så tänkte ta en liten semester från den och samtidigt passa på att få jobb gjort (motsägelsefullt, haha).
Jag har iallafall hittills hunnit besvara mejl både på min privata och även influencers of sweden som jag sitter i styrelsen hos.

Nu tänkte jag förberedda mig inför kvällens möte med styrelsemedlemmarna där vi ska planera lite PR och hur vi ska blicka framåt ♥ Sen imorgon blir det att ladda inlägg till Instagram så vi kan komma igång med rutinerna!

Meeen jag var på spa för ett tag sen, jag fick det i present av mina bästa kompisar och ÄLSKADE VARENDA SEKUND. Jag har aldrig gått på spa så aktivt som jag gör nu plötsligt (eller ja mer än vanligt, haha). Det verkar bli en grej av det nu med tjejerna (är det åldern som säger ta det lugnt och gå på spa helt plötsligt)?! Vi har iallafall snöat in på att kanske åka till Talinn för att gå på spa… Yes på den nivån.

Bjussar på lite mysiga bilder från vår fina spa upplevelse! Vad dricker jag på första bilden? Jo det är en PROSECCO SMOOTHIE!