Yeeeees, nu är hon 31 år! Fyllda med lärdomar och kärlek, att jag har blivit den personen som jag är idag. Alla misstag som gjorts har lärt mig en hel del på vägen, alltid behålla den genuina delen och aldrig glömma vem jag är och vad jag har åstadkommit. Sluta trycka ner mig själv för att andra tycker och tänker saker som de strävar efter. Men jag strävar efter något helt annat.

Jag har iallafall haft en fantastiskt underbar helg fylld med middag, spel, vänner, familj och en fruktansvärd bakfylla! Jag har fått en helt ny kamera av min man SOM JAG SER FRAMEMOT ATT BÖRJA ANVÄNDA!! Mina bästa vänner ska ta med mig på en spadag (som jag LÄNGTAR).

Annars så börjar vi ett nytt kapitel av livet, jag fick ett super spännande mejl igår, det har kommit in erbjudanden och jag känner bara att FAN nu är det dags att sätta igång inspirationen igen. Jag får försöka se ljuset i tunneln med den här renoveringen och TAGGA fotografering så fort lgh är klar! SNART SNART, vi tror ca 3 veckor sen är det KLART! Då har vi renoverat nästan hela lägenheten (badrummet var redan sprillans nytt).

Men jag ska inte låta renoveringen hindra min inspirations ådra! Jag ska se till att hitta den på andra sätt ♥