”Nya” kläder från swopshop♥
 
Goodmorning lovelies!
 
Dem senaste 2 veckorna har vi slitit på swopshop! Det har varit nerpack, uppack, flyttning osv! Och under den här tiden har jag lyckats hitta vackra små guldkorn i swopshops samling! En röd vacker sammetsklänning, tjusig retro kjol och 2 par sprillans nya skor.
Idag fortsätter vi med uppacket och imorgon ÖPPNAR SWOPSHOPS POPUP STORE! Ska blir så himla mysigt och hänga därinne! Dessutom så blir det en möjlighet för andra att hyra in sig på ståplatser till försäljning av årets julklapp samt att en ska kunna ta fika därinne (lättare fika&kaffe).
 
Sen är helgen fullsmockad med aktiviteter, eller kanske inte fullsmockad men ikväll tror jag det blir en tur till torpet! Imorgon blir det fixa frissan hos bruns frisörer och sen på kvällen är det JULFEST! En av bandmedlemmarna i Europe har en show som vi ska se. Söndag ska det huggas en ekologisk julgran och umgås med fina familjen (fira att bubben har gått klart första delen av simskolan)♥
 
Vad ska ni göra i helgen?