Stort tack vill vi på Organic Beauty Awards rikta till er alla som varit med och röstat fram Årets Produkt 2018 i Organic Beauty Awards! Allra flest röster fick Maria Åkerbergs härliga Papaya PeelingPå en hedrande andraplats i omröstningen av Årets Produkt kom Dr Sannas Multi Cream.

Bland er som röstat i tävlingen har vi utsett fem stycken vinnare som vinner varsitt kit av de 14 nominerade produkterna i kategorin Årets Produkt.

De lyckliga vinnarna är:

Mona Snygg Holm, som röstade på Maria Åkerbergs Papaya Peeling med motiveringen: ”Mycket skön konsistens, gör verkligen huden mjuk och len och en härlig ren känsla efteråt. En underbar doft har den oxå!”

Sophia Prosell, som röstade på Dr Sannas Multi Cream, med motiveringen: ”Jag har alltid gillat Dr Sannas produkter och vet att de håller hög kvalitet.”

Sanna Larsson, som röstade på c/o Gerd B2 Hair Serum, med motiveringen: ”Tänk att kunna använda en lokalproducerad hårprodukt som är bättre än många andra mer kända produkter från stora märken, vilken ynnest!”

Katarina Kling  som röstade på Rosenseriens Anti-Wrinkel Cream, med motiveringen: ”En underbar produkt som passar min mogna hy och gör underverk med den”

Susanne Nilsson som röstade på The Beauty Archives Lip Tint I Do!, med motiveringen: ”Ett lipptint som aldrig är fel! Ger härligt återfuktade läppar och den där touchen av färg som funkar varje dag.”

Stort grattis säger vi till de fem vinnarna, som också kommer att kontaktas personligen!