Stort tack vill vi på Organic Beauty Awards rikta till er alla som varit med och röstat fram Årets Produkt – Guldäpplet 2019 i Organic Beauty Awards! Allra flest röster fick Maria Åkerbergs härliga handkräm.

I år var det rekordmånga som var med och röstade på sin favoritprodukt – och de fem produkter som fick flest röster av svenska folket och högst poäng av juryn från Tidningen Hälsa var:

# Dr Sannas Ansiktsmist
# Malin i Ratan Handgjord Ekotvål – Shea & Avokado
# Maria Åkerberg Hand Cream
# Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle
# Weleda Skin Food Body Butter

 

 

Bland er som röstat i tävlingen har vi utsett tre stycken vinnare som vinner varsitt kit med de flesta av de nominerade produkterna i kategorin Årets Produkt.

De tre lyckliga vinnarna är:

Andrietta Tegnebratt som röstade på Maria Åkerberg Hand Cream med följande motivering:

”En kräm som snabbt blev favorit. Du behöver inte använda mycket för att det ska räcka.Den går in skönt i händerna utan att man behöver vänta innan man rör annat. Helt fantastisk!”

Maria Eliasson som röstade på Malin i Ratans handgjorda tvål Shea & Avokado, med följande motivering:

”En fantastisk tvål för hela familjen och till många användningsområden. Har minskat ner på produkter sen vi började använda denna tvål då den kan användas till hela kroppen och ger en härlig känsla efteråt till min och barnens annars torra hud. Inga gifter utan gjord på naturliga ingredienser gör den ännu mer tilltalande. En helt fantastisk produkt på alla sätt.”

Susanne Häckberg som röstade på Dr Sannas Ansiktsmist med följande motivering: 

”Ansiktsmisten är helt fantastisk! Den ger fukt och en härlig känsla till ansiktet hela dagen. Jag har den alltid med mig och jag sprayar den i ansiktet många gånger varje dag.”

 

Stort grattis säger vi till de tre vinnarna, som kontaktas personligen för att få sina vinster!