Nu har arbetet med att planera och genomföra Sveriges största gröna skönhetstävling startat – välkommen att följa Organic Beauty Awards 2018!

På den här bloggen kommer du att kunna följa OBA 2018 ända fram till att vinnarna koras i maj 2018. Det blir rapporter från tävlingsledningen, sneak-peeks från årets jurymöten, tävlingsnyheter och såklart massor med inlägg om de fantastiska naturliga och ekologiska skönhetsprodukter och varumärken som är med och tävlar!

Organic Beauty Awards arrangeras av branschorganisationen NOC Sweden i samarbete med Naturligt Snygg. Det praktiska arbetet drivs av tävlingsledningen som i år består av: Henrik Olteng, NOC Sweden, Catherine Dichy, juryordförande, Annelie Stenling, Naturligt Snygg, Anna Irestig, produktgranskare och Susanne Hovenäs, press & pr.

 

Det är tredje året i rad som Organic Beauty Awards korar de bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukterna. Årets anmälningsperiod startar den 1 november och pågår till 14 november. Därefter tar juryn vid arbetet med att testa alla tävlande produkter. Vinnarna presenteras vid prisutdelningen lördagen den 5 maj. Precis som i fjol sker prisutdelningen under den gröna skönhetsdagen Green Beauty Day i centrala Stockholm.

Läs mer om alla vinnande produkter från fjolårets tävling här >>>