Nu är det bara några dagar kvar till prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2018! Vi som står bakom tävlingen är SÅ peppade och jobbar just nu för fullt med de sista detaljerna! 

Prisutdelningen sker klockan 15 lördagen den 5 maj på den gröna skönhetsmässan Green Beauty DayKöp biljett här om du inte redan har gjort det >>> 

Konferencier är den gröna skönhetsveteranen och inspiratören Lisen Sundgren. Lisen är herbalist, författare och grön entreprenör och hon har riktigt lång erfarenhet av naturlig hudvård. Redan 2004 grundande hon det egna märket ”Lisen Organics” med handgjorda, naturliga produkter. Varumärket är inte längre aktivt, istället lägger Lisen sin tid idag på författande, undervisning och på att inspirera människor till en mer hållbar, grönare och friskare livsstil. 2008 släppte hon sin första bok ”Lisens Örtspa”, och därefter har hon gett ut ”Lisens Indiska Spa”, ”Lisens Gröna Värld”, ”Det Vilda Köket” och ”Vildvuxet”.

2017 blev hon utvald till en av årets gröna inspiratörer av Green Match. Och i år har hon också suttit med i årets jury för Organic Beauty Awards. Vi tror med andra ord inte att det finns någon som kan vara mer lämplig att leda prisutdelningen och inspirera till grön skönhet än Lisen! Hoppas du kommer dit och hyllar vinnarna tillsammans med oss på Organic Beauty Awards och Lisen.

Självklart är Organic Beauty Awards på plats hela dagen på Green Beauty Day – så kom gärna förbi vår monter och tävla om produkter och mingla med oss i tävlingsledningen!

 

Passa på att köpa din entrébiljett till Green Beauty Day redan nu – priset är 50 kronor för hela dagen >>>

Här kan du läsa om alla de nominerade produkterna i Organic Beauty Awards 2018 >>>