Brukar du och din familj att använda naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter? Tycker ni om att testa nya produkter? Och består familjen av barn i förskole- och skolålder? I sådana fall är ni perfekta som medlemmar i Organic Beauty Awards familjejury! 

Precis som i fjol kommer Organic Beauty Awards att ha en separat familjejury som testar och bedömer produkterna i tävlingskategorin Bästa Barnprodukt. Om du och din familj är intresserad av att vara med i juryn kan ni skicka ett privat meddelande till Organic Beauty Awards officiella Facebook-sida >>>

Kriterier för att få vara med i familjejuryn: Familjen bör ha minst två barn i förskole- respektive skolålder – helst ett barn mellan 1-3 år och ett barn mellan 7-8 år. 

Om din familj passar in på beskrivningen och vill vara med att testa och bedöma årets tävlande produkter, skicka ett privat meddelande på OBA:s Facebooksida idag med din intresseanmälan och en kort beskrivning av din familj. Sista dag för anmälan är tisdagen den 21 november.

Organic Beauty Awards kontaktar de utsedda familjerna personligen under vecka 47, och presenterar familjejuryn på denna blogg under de närmaste veckorna.