Arganoljan från Loelle är en riktig favorit hos oss på Naturligt Snygg och bland våra kunder! I oktober blev arganoljan vår mest sålda produkt och vi har full förståelse varför!

Nu har vi äntligen tagit in fler produkter baserade på arganolja i shoppen, dels två rena oljor, en med doft av vanilj och en som doftar fräscht av grapefrukt! Härligt aromatiska och mjuka att smörja på hyn! Utöver dem har vi också tagit in en tvål med bas av arganolja, den återfuktar och ökar blodcirkulationen och doftar fräscht och gott.

produktnyttArganolja Vanilj 199 kr | Arganolja Grapefrukt 199 kr | Argantvål 39 kr

Om arganolja är nytt för dig så har vi listat tio saker du bör veta om denna multiolja! Här nedan kan du läsa två av dem och vill du läsa om alla de 10 härliga egenskaper och fördelar vi listat så kan du klicka dig vidare här: 10 saker att veta om arganolja – därför ÄLSKAR vi den

1. Bra för torr hy – även om din hy är acnebenägen
Det som är bra med just arganolja är att den inte täpper till dina porer. Alla oljor går att gradera på en skala som kallas “Comedogenic Chart”. På den graderas oljorna mellan 0 och 5, där “0” är oljorna som inte alls täpper till porerna, medan “5” kan täppa till hyn även för dig som inte brukar ha problem med pormaskar och blemmor. Arganolja är en 0:a och därför funkar den utmärkt för att vårda acnebenägen hy. Hur bra?

2. Som en anti-inflammatorisk punktbehandling
Det finns flavonoider i arganolja som fungerar anti-inflammatoriskt. Därför kan oljan användas “lokalt” som punktbehandling på huden för att behandla hudsjukdomar som eksem, psoriasis, acne och vattkoppor.

 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>