Nu lanserar tyska Benecos en ny kollektion – Colour Edition – av makeup-borstar i starka, poppiga färger som lyser upp sminkväskan. Alla borstar har silkesmjuka, veganska strån som har en grym upptagning och som ger ett perfekt resultat.

Skaften är gjorda av FSC-certifierat björkträ som lackats i olika snygga färger, så att det är lätt att hitta rätt borste när mejken ska på! Självklart är alla borstar veganska och allergivänliga.

Låt oss ta en titt på de olika borstarna:

Benecos-borstar_nummer7

 

1. Benecos Powder Brush 18,5 cm – används för att applicera mineralpuder och mineralfoundations – både lösa och fasta.
Köp här för 99 kr >>>

2. Benecos Blush Brush 16 cm – används för att applicera  används för att applicera rouge, bronzer och highlighters. Den sluttande formen ger ett naturligt resultat.
Köp här för 99 kr >>>

3. Benecos Foundation Brush 15,5 cm – applicera flytande smink, som foundations och concealers med denna platta borste, som har en lätt rundad form gör appliceringen jämn och exakt.
Köp här för 89 kr >>>

4. Benecos Blending Brush 16 cm – applicera, blanda och sudda ögonskuggor så att de smälter in i varandra utan skarpa kanter – med denna ögon-makeup-borste skapar du ett jämnt och naturligt resultat.
Köp här för 65 kr >>>

5. Benecos Eyeshadow Brush 16 cm –  den platta borstformen gör denna borste utmärkt att använda för ögonskugga på ögonlocket, men också för att applicera concealers.
Köp här för 65 kr >>>

6. Benecos Angled Brush, Colour Edition, 14 cm – används för att applicera ögonbrynsmakeup. Den vinklade borsten gör det enkelt att forma och fylla i perfekta ögonbryn
Köp här för 65 kr >>>

7. Benecos Kabuki Brush 10 cm – är särskilt bra för att applicera löst och fast puder på större områden i ansiktet som kinder och pannan. Borsten har täta strån som absorberar mycket pigment och ger väldigt bra täckning.
Köp här för 99 kr >>>

 

Benecos Make Up Sponge, 4,4 cm

 

 

 

Dessutom lanserar Benecos också en makeup-sponge som används vid applicering av flytande foundation och concealers. Fri från latex.
Finns att köpa här för endast 65 kronor >>>

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Recension: Snygga nagellack från Benecos >>>

Guide till EcoTools makeup-borstar >>>