Nu har vi fyllt på shoppen med två härliga böcker som tillskott. Böckerna är skrivna sv ingen mindre än vår härliga LA-baserade bloggare Marita, hon har koll på alla de hippa hälsosamma trenderna och lyckas koka ner dem till inspirerande ljuvliga recept – vi lovar du kommer vilja testa ALLT!

superhalsa

Den ena boken som du nu kommer kunna köpa i shoppen heter: ”Superhälsa! – Friskare, fräschare livsstil med recept från LA”

I den här boken tar Marita med dig  till sitt gröna kök i Venice, Kalifornien, där hon lagar sina favoritrecept som alla bygger på hälsosamma och naturliga ingredienser! Dessutom tar hon med oss till några av hennes smultronställen längs den kaliforniska kusten. Följ med på en inspirerande & naturlig hälsoresa!

halso kick marita karlsson

 

Den andra boken heter: ”Hälsokick – smoothies, juicer och snacks att må bra av”

I den här boken delar Marita med sig av sina 60 bästa recept på smoothies, juicer, mellanmål och snacks, proppade med naturliga råvaror och superfoodingredienser. Hon ger oss grunderna till hur du faktiskt lyckas med en smoothie, vilka basingredienser och -utrustning du bör ha hemma , och såklart massor av recept på olika teman.

Köp böckerna här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>