Populära sminkvarumärket från Italien PuroBio har utökat sitt sortimentet och ingen är gladare än vi att välkomna dessa i shoppen.

Vi kikar på nyheterna:

purobio duo pencil

Först ut är den färska nyheten PuroBio DUO Lipstick Pencil Coral Cherry, en praktisk penna med två nyanser: korallrosa och körsbärsröd. Pennan har en fyllig formula som är skön på huden och ger bra pigment med lång hållbarhet. Kan användas som läppstift, läppenna, ögonskugga eller rouge – en multiprodukt som fungerar till mycket! Pennan är berikad med mandelolja, karnaubavax och E-vitamin som vårdar huden naturligt men har även antioxidantiva egenskaper. Läppennan är nickeltestad och ekologiskt certifierad av CCPB srl (ackrediterad certifierare för Natrue i Italien).

Köp PuroBio DUO Lipstick Pencil Coral Cherry här! >>>

 

 

 

purobio drop foundation 04ySedan tidigare har storsäljaren Cosmetics Drop Foundation funnits hos oss och älskats av många. Nu har PuroBio släppt ytterligare sju nyanser av den populära foundationen. Cosmetics Drop Foundation är en flytande foundation i lätt och silkeslen konsistens. Den ger ansiktet ett naturligt lyster och en helt perfekt täckning! Hjälper även till att återfukta huden och har hög antioxiderande effekt samt verkar anti-pollution mot föroreningar. Räcker med endast 1-2 droppar till ansiktet – den är dryg med andra ord!

Köp PuroBios Cosmetics Drop Foundation här! >>>

 

 

 

purobio luminous concealer 00Sist ut är PuroBios Luminous Concealer som täcker, ger ljus och lyster. Concealern har en lätt och fin textur och återfuktar din hud samtidigt som den täcker det som du inte vill ska synas. Produkten har ljusreflekterande egenskaper tack vare pärlemorpigment som finns i titandioxid. Även denna produkt är fylld med antioxidanter från hyaluron, mandel- och arganolja. Pennan är lätt att applicera och jämnar ut din hudton – applicera exempelvis under ögonen, runt näsvingarna, runt munnen eller det området du vill täcka.

Köp PuroBios Luminous Concealer här! >>>

 

 

 

Handla hela PuroBios sortiment här! >>>