Glada nyheter för er som sett fram emot Green Beauty Day 2020! Skönhetsmässan Green Beauty Day kommer att arrangeras den 3 oktober 2020, istället för det tidigare datumet 25 april.

Orsaken är naturligtvis förbudet mot stora sammankomster som just nu gäller med anledning av coronaviruset. Det här gör vi för att du som besökare ska känna dig helt trygg. Beslutet har tagits i nära samverkan med vår partner Münchenbryggeriet som ansvarar för säkerheten och hälsan i mässlokalen. Vi hoppas på din förståelse och beklagar om detta skapat några olägenheter.

Här kommer några vanliga frågor och svar:

Gäller den biljett jag köpt för det nya datumet?
Ja.

Ändras upplägget på dagen?
Nej, allting kvarstår med reservation för att alla medverkande talare och utställare måste bekräfta det nya datumet.

Jag är upptagen det nya datumet – vad gör jag då?
Om du vill avboka – hör av dig till greenbeauty@naturligtsnygg.se. Vi kommer inte att kunna återbetala summan direkt, eftersom vår biljettpartner Tickster har ett högt tryck. Men så fort det blir möjligt genomför vi återbetalningen.

Har du vidare frågor? Hör av dig till kundservice@naturligtsnygg.se

 

Vi är peppade på att ses i oktober istället med samma program som tidigare år med härliga föreläsare, grön skönhet till fina mässpriser, mingel och workshops! Mer information, artiklar och inspiration kommer när det närmar sig.

Spara datumet 3 oktober 2020 i kalendern – vi ses då!