Nu lanserar c/o Gerd en helt ny serie schampon. De populära schampona Blueberry, Cloudberry och Lingonberry har vidareutvecklats med milda eko-certifierade tensider som ger ett härligt lödder vid schamponering och gör håret riktigt rent och glansigt. 

 

 

c/o Gerd har valt att behålla samma design som tidigare på sina uppdaterade schampon, men innehållet skiljer sig verkligen åt, vilket du kommer att märka direkt vid första hårtvätten då alla schampon är löddrar rikligt. De nya schampona är också anpassade för hjälpa olika hårtyper att klara av det skiftande klimatet här i Skandinavien.

 

Låt oss spana in de tre nyheterna – och vilket schampo som passar till vilket typ av hår:

 

C/O GERD BLUEBERRY SHAMPOO

organic_shampoo_blueberry__1

Passar alla hårtyper som kräver mer fukt – och är särskilt bra för torrt och skört hår.

De aktiva ingredienserna är blåbärsfröolja och quinoa. Blåbärsfröoljan binder fukt till håret, medan quinoan har silikonliknande egenskaper som gör håret mjukt och glansigt på helt naturlig väg.

Här finns Blueberry Shampoo 30 ml >>

Här finns Blueberry Shampo, 275 ml >>

 

 

 

C/O GERD CLOUDBERRY SHAMPOO

organic_shampoo_cloudberry

Ett schampo som är speciellt framtagen för fint, skandinaviskt hår som skonsamt rengör håret utan att tynga ner det.

De aktiva ingredienserna är hjortronfröolja, risstärkelse och silkesprotein. Risstärkelsen ger varje enskilt hårstrå ett lyft, och gör håret mer fylligt. Silkesproteinet och bärfröoljan återfuktar utan att tynga ner håret.

Här finns Cloudberry Shampoo, 30 ml >>

Här finns Cloudberry Shampoo, 275 ml >>

 

 

 

C/O GERD LINGONBERRY SHAMPOO

organic_shampoo_lingonberry

Detta schampo är för dig som har en obalanserad hårbotten, oavsett vilken typ av hår du har. Den verkar balanserade för alla hårbottnar i obalans och rekommenderas för att lindra alla typer av hårbottensproblem.

De aktiva ingredienserna är lingonfröolja och aloe vera. Lingonfröolja innehåller bensoesyra som verkar lugnande och balanserade, och aloe vera stäker den effekten.

Här finns Lingonberry Shampoo, 30 ml >>

Här finns Lingonberry Shampo0, 275 ml >>