Rykande färska nyheter från Kora Organics har landat i vår shop! KORA Organics är ett australienskt varumärke grundat av supermodellen Miranda Kerr och sortimentet innehåller hudvårdsprodukter av hög kvalité baserade på extrakt från nonifrukten, en superfrukt som används för att hela och läka kroppen på både insidan och utsidan.

Vi kikar närmare på nyheterna:

 

kora organics noni glow sleeping maskKORA Organics Noni Glow Sleeping Mask

Vill du få glow och återfuktning medan du sover? Då är denna nattmask för dig! En lätt, gelbaserad nattmask för ansiktet som boostar med fukt för en smidig och mer fyllig hud. Denna kuddsäkra nattmask med ekologiskt certifierade svampen Tremella Fuciformis, kokosmjölk, fingerlime och kakaduplommon-extrakt ser till att du vaknar med återfuktad hud full av lyster. Passar alla hudtyper!

Spana in här >>>

 

 

kora sun kissed glow body oilKora Organics Sun-Kissed Glow Body Oil

Solkysst hud till sommaren? Denna ekologiskt certifierad kroppsolja med skimrande micamineraler ger en lätt solkysst glow till huden samtidigt som den ger återfuktning på djupet. Ökendadelolja, nyponros, solrosfrö och havtorn ger din hud essentiella fettsyror och ger en fin lyster. Den lätta bronstonen kommer från mineralpigment och har en naturlig doft med toner av jasmin. Inuti flaskan finns en liten rosenkvartskristallkula som hjälper till att blanda formulan varje gång du skakar den. Passar alla hudtoner.

Spana in här >>>

 

kora organics lip treatmentKORA Organics Noni Lip Treatment

Ta hand om läpparna med denna närande läppbehandling! Ett näringsrikt, naturligt läppbalsam som behandlar, ger näring och mjukar upp. Höga nivåer av ekologiskt certifierad nonifrukt och lakritsrot kombinerat med ökendadelolja och cupuacusmör håller läpparna återfuktade.

Spana in här >>>

 

 

 

 

kora organics lip tintKORA Organic Noni Lip Tint

Lätt tonat läppbalsam med naturliga mineraler och rödbetsjuice som ger en lätt nyans till läpparna, behandlar, vårdar och ger näring. Läppbalsamet ger en jämnare struktur, är skyddade och läpparna upplevs fylligare. Läppbalsamet kan dessutom användas på kinderna för en frisk, rosig ton.

Spana in här >>>