Nu har vi fyllt på vår webbshop med nyheter från Evolve Organic Beauty. Ett naturligt hudvårdsmärke där alla produkter är ekologiska och veganska!

Evolve Organic Beauty grundades 2009 av Lara Rudoe som har över 30 års erfarenhet av att ta fram de mest effektiva och naturliga produkterna. Alla produkter görs för hand i Hertfordshire i England på ett hållbart sätt. Produkter är tillverkade i återvunnet material och ingredienser som är lokala, fair trade och från hållbara källor. För att kunna garantera de fräschaste och bästa produkterna så sker tillverkningen i små partier. Grymt va?

Nyheter från Evolve Organic på Naturligt Snygg:

Deep Clean Micellar Water

Pris: 319 kr Passar: Alla hudtyper Vegansk: Ja

evolve deep clean micellar water

Deep Clean Micellar Water är en rengöring för ansiktet som tar bort makeup och orenheter. Micellärvatten innehåller morgina-peptider som avlägsnar mikropartiklar från huden som kommer från t.ex föroreningar. Berikad med hyaluronsrya som låser in fukt och ökar kollagenproduktionen. Den ger dig även ett glow då den är rik på granatäpple som är rik på antioxidanter.

Läs mer här >>>

 

 

 

 

 

 

Rose Quartz Facial Polish

Pris: 299 kr Passar: Alla hudtyper Vegansk: Ja

evolve rose quartz facial polish

Rose Quartz Facial Polish är en skrubb som exfolierar din hud från döda hudceller och rensar porerna. Innehåller ekologisk nyponolja som bekämpar ålderstecken genom att den stimulerar cellförnyelsen i huden och ekologisk hibiskusextrakt som bryter ner döda hudceller samt motverar nya utbrott och orenheter. Skrubben ger din hud näring och jämn och klar struktur.

Läs mer här >>>

 

 

 

 

 

Pure Prebiotic Roll On Deodorant

Pris: 179 kr Passar: Alla hudtyper Vegansk: Ja

evolve pure prebiotic roll on deodorant

Pure Prebiotic Roll On Deodorant är en naturlig deodorant utan aluminium. Med pre-probiotiska ingredienser som håller armhålan fri från svett och dålig lukt samt förhindrar bakterier att producera nya svettbakterier. Innehåller Aloe Vera som återfuktar den känsliga huden.

 

Läs mer här >>>

 

 

 

 

 

 

Cotton Fresh Deodorant Cream

Pris: 159 kr Passar: Alla hudtyper Vegansk: Ja

evolve cotton fresh deodorant cream

Cotton Fresh Deodorant Cream är en unik deodorant som är vegansk och aluminium fri i krämform. Innehåller ekologisk sheasmör, kokosnötolja, bikarbonat och naturliga eteriska oljor som ger ett effektivt skydd mot svett och kroppsdoft.

 

Läs mer här >>>

 

 

 

 

 

Naturligt Snygg är auktoriserad återförsäljare av Evolve Organic, se hela utbudet här >>>