Äntligen kan vi erbjuda tvål och tandkräm från Dr Bronner! De populära, multifunktionella tvålarna med hela 18 (!) olika användningsområden finns nu att klicka hem – välj mellan en uppsjö av härliga dofter och varianter!

Dr Bronner – tvål & tandkräm

Dr. Bronner tillverkar populära multifunktionella tvålar och tandkräm med högsta kvalité, miljö och social hållbarhet i åtanke. Dr Bronner grundades av Emanuel Bronner, tredje generationens tvålmakare. Han använde etiketterna på sina ekologiska tvålar för att sprida sitt budskap att vi alla måste vara enade över religiösa och etniska gränser: ”We are All-One or None!”.

Alla Dr. Bronner’s produkter är ekologiskt certifierade, men är också rättvisemärkta. Dessutom är alla förpackningar tillverkade av 100% återvunnet material. Dr Bronner’s strävar efter att hedra vår miljö och ta ansvar med långsiktigt hållbara affärsmetoder där vinster går till välgörenhetsorganisationer världen över, att bygga broar över etniska och religiösa klyftor har alltid varit Dr. Bronner’s vision, och ligger i tiden nu som då, och något som reflekteras i budskapen på deras förpackningar.

 

dr bronners lavender soap 475 ml

Har du testat storsäljaren Pure Castille Liquid Soap? Det är en vegansk, fair trade- och ekologiskt certifierad tvål med hela 18 användningsområden! Den här multitvålen är gjord av oljor från kokosnöt, oliv, hampa, palm och jojoba och finns både med och utan doft. Använd som bland annat ansiktstvätt, kroppstvål, handtvål, schampo, handdisk och rengöringsmedel – tvålen är biologiskt nedbrytbar och passar bra att ha med i stugan eller på andra äventyr när du badar i sjön.

Spana in Dr Bronner Pure Castille Liquid Soap här >>

 

 

dr brooners spearmint toothpasteVeganska tandkrämerna från Dr Bronner är lätt löddrande och innehåller ekologisk spearmint-olja som ger en fräsch andedräkt. Den enkla och effektiva formulan ger dig en fräsch andedräkt, ekologiskt kokosnötmjöl samt ekologisk och kokosolja som tar bort plack och ljusar upp dina tänder.

Handla Dr Bronner Toothpaste här >>

 

 

dr bronners lemongrass-lime sugar soap

Sockertvålen passar händer, ansikte, kropp och håret och innehåller ekologiskt rörsocker som ger tvålen en rik smörkolafärg och söt doft. Socker och druvjuice exfolierar huden lätt och lämnar huden återfuktad. Shikakaipulver har ett naturligt lågt pH-värde som traditionellt används för hårvård i Indien, milt för hårbotten och hår. Blandningen av ekologisk kokosnöts-, oliv- och hampaolja ger ett krämigt lödder!

Köp Dr Bronner Organic Sugar Soap här >>

 

 

dr bronners citrus-orange bar soapFör dig som föredrar en fast tvål så ska du spana in denna hårdtvål med naturliga ekologiska oljor från kokosnöt-, oliv-, palmkärn-, hampa- och jojobaolja. Doften är mildare än Dr Bronners flytande tvålar därför att den innehåller mindre eteriska oljor. Dess formulering av oljor och salt gör den i högre grad återfuktande än de flytande tvålarna.

Handla Dr Bronner Bar Soap här >>

 

Handla Dr Bronner hos Naturligt Snygg >>