Veganska solskydd från PATYKA. Precis i rättans tid, nu när sommaren är på intåg och solen kikar fram så är det viktigt att skydda huden från solens strålar. Patyka är ett innovativt varumärke från Paris med fokus på hudvårdande ingredienser.

Ekologisk & vegansk solkräm – ett måste i din hudvårdsrutin

Patykas underbara solprodukter är revolutionerande då de kombinerar fysikaliskt solskydd och boostande ingredienser. Solskydd är numera ett måste i varje hudvårdsrutin om du vill förebygga pigmentfläckar, rynkor orsakade av sol och jobba åldersförebyggande. Solens UVA- och UVB-strålar är nämligen åldrande för huden, se därför till att använda solskydd på ansikte och kropp. Inte nog med det så boostar Patyka sina solskydd med naturlig hyaluronsyra som återfuktar huden, aloe vera, sheasmör, botanisk bisabolol och antioxidantrika mikroalger ger din hud intensiv näring, lugnar ner och hjälper till att förnya huden.

Patyka kombinerar effektivitet med härlig textur och kompromissar inte med formulan; solskydden känns inte klibbiga, lämnar en fet eller vit hinna. Patykas Sun-serie är utformad med respekt för miljön och är helt säkra för den marina miljön.

 

patyka sun produkter

 

 Patykas Sun-serie – här är solskydden:

Patyka Face Cream Spf 30 & Spf 50 har en lätt och flytande formula med en härlig doft. Ekologiska solskydd som smälter in i huden, skyddar mot solens UVA- och UVB-strålar och förhindrar tecken på åldrande.

Här hittar du Patyka Face Cream Spf 30 >>

Köp Patyka Face Cream Spf 50 >>

Patyka Body Sun Spray Spf 30 & Spf 50 är fuktgivande solskyddsspray som är snabbabsorberande på huden. Den är lätt att applicera, passar hela familjen och alla hudtyper.

Du hittar Patyka Body Sun Spray 3o här >>

Här kan du köpa Patyka Sun Spray Spf 50 >>

Patyka After Sun Gel Sorbe är en antioxidantrik krämig gel som hjälper till att förlänga solbrännan samt lugnar ner huden efter solning. 

Köp After Sun Gel här >>

 

patyka solskydd

Solkräm med hyaluronsyra & vårdande ingredienser

Patykas solskyddsprodukter innehåller naturlig hyaluronsyra som återfuktar huden. Ekologisk aloe vera, ekologiskt sheasmör, botanisk bisabolol och antioxidantrika mikroalger ger din hud intensiv näring, lugnar ner och hjälper till att förnya huden. Inte bara ett solskydd alltså, Patyka satsar på att solkrämerna ska vara en förlängning av din hudvård. Det tycker vi är riktigt grymt!

Här hittar du alla solskydd från Patyka >>

Läs mer om Patyka hudvård här:

Patyka – fransyskornas hemliga skönhetsknep