Äntligen har vi fått in den populära hudvården från ett av Sveriges främsta märken inom ekologisk och naturlig hudvård, Estelle & Thild! Sortimentet består av effektiv ansiktsvård för olika hudtyper, kroppsvård i olika härliga dofter samt mild babyvård.

Företaget grundades i Stockholm redan 2007 av Pernilla Rönnberg som fortfarande är VD, och företaget är döpt efter hennes två döttrar Estelle och Mathilde. Det var när hon fick dem som hon började fundera på alla kemikalier som vi möter i det dagliga livet, och idén föddes att skapa något med naturliga och ekologiska ingredienser som bas.

– En vanlig morgonrutin kan innehålla över 200 kemikalier. Dessa kemikalier tillsätts ofta för att skapa attraktiva texturer, dofter och färger till skönhetsprodukter. Tillsatser kan också förlänga produkters hållbarhet. Jag tycker att detta är onödigt, då dessa tillsatser och syntetiska ämnen kan skada våra kroppar och vår miljö, säger Pernilla Rönnberg.

– Jag har valt att använda rena, bioaktiva ingredienser och lyxiga oljor och extrakt i våra produkter. Alla formuleringar är fria från onödiga kemikalier och bekämpningsmedel, och alla våra produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert. Våra  produktserier innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som vårdar huden långsiktigt, säger Pernilla Rönnberg.

Under åren har märket vuxit och i dag är Estelle & Thild ett av landets mest sålda ekologiska märken. Märket finns också att köpa runt om i Skandinavien, i Asien och online i Europa. Majoriteten av produkten är veganvänliga.

pernilla_ronnberg

Här kan ni spana in produkterna från Estelle & Thild >>>>>>>>>