Skönhetskit. Nu närmar sig julen och då kommer alla härliga vinterkit och presentförpackningar som passar utmärkt som julklappar – eller som present till sig själv! 

rms-beauty-gift-box-back-1000x1000 (1)Rms Beauty – Luminizer Gift Set är ett härligt paket som innehåller en exklusiv nyhet; Golden Luminzer som är en gyllene variant av Living Luminizer och som enbart finns i detta kit. Förutom denna nyhet ingår så klart klassikern och den första av Rms Beautys kräm-highlighters, Living Luminizer som är något av en kultprodukt i skönhetsbranschen. Dessutom ingår Magic Luminizer som ger en lite mer rosa ton än de två andra, en otroligt smickrande nyans. I paketet finns också en Brightening Brush som passar utmärkt att applicera dessa skimrande godbitar med.

madara-x-mas-set-happy-skin-1000x1000 (1)

Madara – Festive Set Happy Skin är ett fint dekorerat paket med ”The Most Celebrated Beauty Essentials” som passar alla hudtyper: deras prisvinnande Micellar Water som är ett så kallat micellärvatten som passar för rengöring av alla hudtyper samt deras Exfoliating Oil-To-Milk Scrub som är härligt oljig skrubb som är skonsamt och effektiv. Hur fin kartong? Den kan man enkelt göra om till en liten fågelmatare! 

julkit-2017-1-1000x1000 (1)

Pai  – The Landmark Collection är en stor vacker presentkartong med några av deras mest hyllade ansiktsprodukter; Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser + en muslinduk, en härlig ansiktsolja; Rosehio BioRegenerate Oil med föryngrande nyponros och en miniversion av Chamomille & Rosehip Calming Day Cream som passar alla hudtyper men som är särskilt framtagen för känslig hud. Perfekt kit för dig som är nyfiken på Pais underbara produkter!

Maria Åkerberg Holiday Makeup Set

Maria Åkerberg – Holiday Makeup Set är en nyhet från Maria Åkerberg som finns i två olika färgskalor, All Day eller All Night. Presentkartongen innehåller sju olika sminkprodukter; foundation, rouge, två olika ögonskuggor, ögonbrynspenna, kajalpenna och ett läppstift. Det gäller bara att bestämma sig för om man vill vara dagssnygg eller kvällssnygg!

Naturligt-Snygg-Vinterkit-artikel

Naturligt Snygg – Vinterkit är ett poppis paket med några riktigt fina svenska ekologiska och naturliga produkter som vi är jätteglada över! Förutom vår egen lilla sminkväska ingår en stor arganolja från Loelle, en underbar kroppskräm med vit choklad från Maria Åkerberg, en handkräm med lingonfröolja från Care of Gerd och en reseförpackning av Bruns Schampo Nr 1. Det har redan blivit oktober månads mest storsäljande produkt, så passa på innan de tar slut!