Gör dig redo inför sommaren med solskydd från Alga Maris. Ett franskt varumärke som är nytt hos oss och har ett schysst utbud av ekologisk solkräm till barn och vuxna. Hitta din nya favoritsolkräm för ansiktet med färg eller ett smidigt solstick med SPF 50 för äventyrliga dagar. Nu laddar vi upp för sommaren – glöm inte solskyddet!

Alla solskydds produkter är ekologiskt certifierade och helt naturliga. All solkräm är utan hormonstörande ämnen och passar perfekt för dig som är doftkänslig, allergisk eller har känslig hud. Solskydden skyddar också effektivt mot UVA/UVB-strålar och fria radikaler.

 

 

Alga Maris Ansiktskräm, tonad SPF50

En färgad ansiktskräm med solskydd som passar alla hudtyper. Ansiktskrämen återfuktar och jämnar ut huden samtidigt den ger lyster. Passar perfekt att använda till vardags eller på semestern. Bästa av allt? Lämnar ingen vit hinna!

Beställ här för 289 kronor >>>

 

 

 

 

Alga Maris Stick SPF50+ (Sport)

Ett praktiskt solskyddsstick med högt SPF – passar att applicera på läppar, näsa, öron och ärr. Solsticket är lätt att applicera, klibbar inte och håller länge mot svett och vatten. Perfekt för aktiva dagar!

Beställ här för 169 kronor >>> 

 

 

 

 

 

Alga Maris Kräm för barn SPF50+

Solkräm för barn med högt SPF och framtagen för barnets känsliga hud. Solkrämen passar bebisar från 6 månader och uppåt. Solskyddet är lätt att applicera och är kladdfri.

Beställ här för 329 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Alga Maris Self Tanning Lotion

Perfekt för dig som vill ha en solkysst look utan att vara ute i solen. Det här är en ekologisk brun utan sol som du enkelt kan bygga upp en naturlig gyllenbrun färg. Krämen återfuktar din hud och gör den mjuk. Brun utan solen doftar ljuvligt av kokos och sheasmör!

Beställ för 269 kronor >>>

 

 

 

Naturligt Snygg är auktoriserade återförsäljare av det franska varumärket Alga Maris. Se hela utbudet här >>>