Äntligen lanserar svenska Organics by Sara tre deo-produkter! Vi vet att ekologiska deodoranter är populärt och här kommer hälsosamma deodoranter som bekämpar svettlukt samtidigt som de låter huden andas – med dessa deos slipper du utsätta din hud för både aluminiumklorid, alkohol, konserveringsmedel och syntetisk parfym.

Tillverkningen sker i Stockholm och alla produkter är ekologiska och veganska. Organics by Sara jobbar även med ett miljötänk när det kommer till förpackningen – de ska vara enkla att ta i sär och återvinna. Win win!

Organics-by-sara-deodorant-deo-cream-peppermint-lemongrass

Organic Deo Cream är en ekologisk och vegansk krämdeo i burk som håller dig fräsch och låter huden andas. En naturlig och aluminiumfri deodorant med en ljuvlig doft av pepparmynta och citrongräs, som är eteriska oljor med antibakteriella egenskaper. Ekologiska råvaror såsom karnaubavax, fair trade sheasmör och kokosolja vårdar huden samtidigt som potatisstärkelse och bikarbonat som håller huden fräsch. Deodoranten innehåller potatisstärkelse istället för majsstärkelse eftersom potatisen odlas i norden och kräver mindre vatten vid odling. Deon kommer i en fin glasburk som går att fylla på med refill!

Köp här för endast 229 kr >>>

Organics-by-sara-deodorant-kartong-peppermint-lemongrass

Refillkaka till Organics by Sara Deo Cream för dig som vill återanvända originalburken! Samma ekologiska och veganska krämdeo som håller dig fräsch och låter huden andas. Förvara gärna refillkaka i kylen innan användning så är det extra hård och lätt att hantera. Sen rengör du original-deoburken genom att koka den eller bränna i ugnen och stoppar därefter ner refillkakan. Smart va?

Köp här för endast 159 kr >>>

Organics-by-sara-deodorant-deostick-peppermint-lemongrass

Krämdeo i papphylsa som håller dig fräsch och låter huden andas. Samma ekologiska och veganska deo med ljuvlig doft av pepparmynta och citrongräs. Denna deo kommer i en miljövänlig pappförpackning som enkelt kan tas med på resan, till gymmet och i väskan.

Köp här för endast 129 kr >>>

Spana in hela Organics by Sara’s sortiment här! >>>