Äntligen har vi fått in de nya läppstiften från svenska Estelle & Thild! Sen tidigare har vi ju hela deras sminkkollektion som innefattar mascara, foundation, rouge, bronzer, ögonskuggor och läppglans – allt ekologiskt certifierat enligt Ecocert.

De nya läppstiften – BioMineral Cream Lipstick kommer i tio ikoniska nyanser; från nudefärgade till mörka bärfärger – är vårdande för läpparna och ha en krämig textur och lyxig finish. De är högpigmenterade och innehåller högkvalitativa bioaktiva ingredienser som avokadoolja och candelillavax som hjälper till att hålla läpparna återfuktade.

 

Estelle-o-Thild-051814689 (1)

Från vänster: Rosewood, Rouge Blossom, Deep Pink, Pretty Pink, Magnolia, Coral Kiss, Dusty Beige, Cashmere, Caramel, Springtime.

Estelle-thild-lipstick-arm-swatches

Läppstiften är baserade på bland annat mandelolja som vårdar huden och behåller hudens fuktnivåer, avokadoolja som är rik på antioxidanter och som återfuktar på djupet, sheasmör som är rikt på vitamin C och E, candelillavax som lugnar och skyddar huden och färgen kommer från naturliga mineraler. Läppstiften innehåller inget skimmer, men ger en glansig yta, snarare än matt.

Här hittar ni läppstiften från Estelle & Thild >>>