Vi har två stycken fantastiska nyheter i shoppen från Juice Beauty! En fantastiskt härlig ansiktsmask och en nattkräm med retanol. Låt oss djupdyka lite i produkterna:

 

 

Juice Beauty Bamboo Pore Refining Mask är en krämig svart ansiktsmask med bambuskol, aspenbark och kaolinlera. Det som är så fantastisk med den här inpackningen är att den verkar på väldigt kort tid. Låt ligga på huden i endast 1-2 minuter innan du sköljer av med ljummet vatten och baddar torrt.

Masken är återfuktande, drar ut orenheter ur huden och skyddar den mot dagliga föroreningar.

Använd gärna ner på halsen och dekolletage och glöm inte smörja in huden efteråt med serum och kräm.

Här hittar du mer information om Juice Beauty Bamboo Pore Refining Mask >>

 

Juice Beauty Stem Cellular Anti-wrinkle Retinol Over Night Serum är en nattkräm med  föryngrande effekter på huden och hjälper dig som vill minska rynkor, jämna ut hudtonen och öka elasticiteten i huden. Den här nattkrämen applicerar du på rent ansikte, hals och dekolletage 1-2 gånger i veckan och låter den arbeta under natten.

Serumet har ingredienser som bland annat Bio-retinol, retinol (vitamin A), plant stamcellsteknologi, peptider och ubikinon (koenzym Q10). Den innehåller även jojoba, kokosnöt, shea, natriumhyaluronat och vitamin B5 som återfuktar huden.

Vi rekommenderar alltid att tänka på SPF dagen efter du använt din nattkräm då många nattkrämer innehåller produkter som gör huden ljuskänslig och detsamma gäller detta serum.

Läs mer om Juice Beauty Stem Cellular Anti-wrinkle Retinol Over Night Serum här >>

Mer läsning om Juice Beauty:

Testat: Lyxigt serum från Juice Beauty