Ännu en multiprodukt vi älskar! Nu lanserar Mossa en ny härlig 2-i-1-produkt, Energy Boost! Den här kommer göra susen för torr och skör hy i höst och vinter.

Pssst! Just nu kan du beställa valfri produkt från Mossa och få en Energy Boost-test på köpet!

Nu lanseras alltså denna djupt återfuktande nattkrämen som också är en ansiktsmask. Den innehåller mängder av bra ingredienser så som: 8 olika plantextrakt (havtorn, kvitten, pumpa, rönnbär, svartvinbär, hjortron, hallon och tranbär), hyaluronsyra, vitamin C och E som tillsammans ger en helt ny lyster och liv till trött, matt hy! Hur bra?

Men hur fungerar Energy Boost som både mask och nattkräm? Jo, om du vill ha en skön ansiktsmask så kan du använda produkten två gånger i veckan, du lägger på ett tjockt lager på rengjort ansikte och låter verka i 20 minuter. Vill du däremot använda den som en nattkräm så kan du innan du går till sängs massera in en liten klick i ansiktet efter din hudvårdsrutin. Perfekt om du har ett viktigt möte dagen efter men kanske inte har tiden att lägga en boostande mask kvällen innan, då är det bara att sova med den! Härligt att kunna multi-taska i sömnen…

Den nya Energy Boost innehåller passar perfekt på känslig hy eftersom den inte innehåller parfym.

Använder du Energy Boost som ansiktsmask rekommenderas användning upp till två gånger per vecka. Applicera ett generöst lager på rengjord hy och låt ansiktsmasken verka 20 minuter, torka bort rester av produkten som inte absorberats. Vid användning som nattkräm, applicera tunt lager på ren ansiktshy.

Hyaluronsyran som finns i produkten är också en naturlig del av huden, den hjälper till att behålla huden mjuk och frisk. När vi åldras minskar hudens egen förmåga att producera hyaluronsyra vilket gör att huden blir mer matt och torr med synliga linjer. Därför är det fiffigt att Energy Boost innehåller både hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt, vilket märkbart förbättrar hudens elasticitet!

Produkten är Ecocert-certifierad vilket garanterar att alla ingredienserna som används är naturliga och säkra. Den är också formulerad utan syntetiska dofter, färgämnen, parabener och mineraloljor.

Här kan du läsa mer om Energy Boost och handla den >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>