Ekologisk kroppsvård. Lettiska Madara lanserar nya spännande produkter för kroppen som är baserade på något de utvecklat själva och som de kallar för Neuro Well Being-complex. 

Huden är koppens största organ, med hudceller som innehåller neuroner som kan uppfatta information. Nya studier visar att huden – tänker. Den behandlar information innan den skickar den vidare ut i kroppen och hjärnan. Det har visat sig att neuroner inte bara är ansvariga för vårt välbefinnande, utan också för att bevara hudens ungdom.

Neuro- åldrande leder till en förlust av kollagen och elastin i din hud. Madaras komplex och nya kroppsprodukter är tänkta att förbättra vårt välbefinnande och hudens kondition genom att skydda kroppen och huden från just neuro-åldrande.

I kroppskollektionen ingår två serier:

Infusion Vert som är Madaras klassiska gröna produkter med en doftkomposition av timjan, citronmeliss och åkerfräken. Förutom att de ger en upplyftande doft hjälper de även till att förbättra fukthalten, boosta kollagen- och elastinproduktionen i huden och skydda hudbarriären. I kollektionen ingår handtvål, kroppsolja, en rikare kroppskräm samt en handkräm.

madara-organic-cosmetics-infusion-blanc-body-wash (1)

Infusion Blanc kommer i vita snygga förpackningar och har en lugnande doft av jasmin och älggräs och innehåller vårdande havreextrakt. I denna kollektion ingår en lättare bodylotion, handtvål samt handkräm.

Spana in nyheterna från Madara här.