Nu lanserar det franska märket L’Atelier des Délices en serie för dig som har fet eller oren hy! En serie som vårdar, förebygger och djuprengör din hy utan att torka ut den.

Det franska märket som vi tidigare hyllat för deras ljuvliga sheetmasks som lugnar, återfuktar och stramar upp huden. Nu kommer de alltså med den glada nyheten att utbudet breddas här på Naturligt Snygg med produkter som passar yngre hy, för dig som upplever att du lätt blir blank eller får synliga pormaskar och blemmor.

För att du ska få en överblick av de 7 nya produkterna som nu finns att tillgå i shoppen så kör vi en kort presentation av dem (psst, du kommer vilja ha ALLA)

1.Gommage purifiant Pureté+
Den här milda ansiktsskrubbben gör precis det man vill att den ska: Utan att irritera din hy så exfolierar den försiktigt. Den reducerar orenheter och avlägsnar döda hudceller och överflödig talg.

2. Masque purifiant Pureté+
En ansiktsmask som du med fördel kan använda 1-2 gånger i veckan. Masken är fullproppad med aktiva ingredienser som renar och balanserar huden utan att den blir torr eller stram.

3. Pâte Asséchante Soir Pureté
Den här supersmarta produkten kan du använda som punktbehandling över natten, en rengörande mask som absorberar överflödigt sebum och kan trolla bort en finne över en natt eller två!

4. Eau Purifiante Pureté+
Detta ansiktsvatten kan du använda morgon och kväll som ett sammandragande och förberedande vatten efter rengöring innan du smörjer in dig! Ansiktsvattnet minskar mängden överskotts-sebum i huden, det rengör på djupet och lugnar huden.

5. Crème purifiante Pureté+
En härlig kräm som rengör din hy och dödar bakterier som kan irritera. Även denna är utvecklad för fet hy med orenheter och passar bra att använda efter att du duttat på ansiktsvattnet.

6. Purifiant Serum Pureté+
Ett serum baserat på vatten som stärker den rengörande ansiktskrämens effekt. Så för en extra boost ska du kombinera dem!

7. Gel local boutons Pureté+
En rengöringsgel som varsamt rengör din hy på djupet. Perfekt att använda på kvällen för att ta bort minsta spår av smink och yttre påverkan.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>