Marina Miracle är mest kända för sina fantastiska ansiktsoljor, som vårdar, ger lyster och kommer tillrätta med problemhy. Nu lanserar varumärket en ansiktskräm Acai Hydra Cream som innehåller probiotika, alltså goda bakterier som gör underverk för huden. Dessutom skyddar krämen mot föroreningar och återställer hudens fuktbalans.

– Jag har länge velat ha en ansiktskräm som kan användas tillsamman med våra ansiktsoljor. Nu, efter flera års utveckling, är Acai Hydra Cream klar, en ansiktskräm som uppfyller alla min krav, berättar Marina Engervik, grundare av Marina Miracle. Men sin unika probiotiska juice av acai, hallon och brännässla återställs effektivt hudens fuktighetsnivå. Jag tycker att krämen har en otroligt behaglig konsistens. När jag använder den över min ansiktsolja gör den min hud sidenlen, jämn och slät.

Den nya ansiktskrämen är särskilt framtagen för att använda utanpå Marina Miracles ansiktsoljor, men den går såklart bra att använda även ensamt, för dig som vill ha en lätt ansiktskräm som ger fukt och skyddar mot föroreningar i luften.

Mer läsning & shopping: 

Här hittar du hela Marina Miracles sortiment >>>

Marina Miracle Amaranth Night Serum – en favorit bland Damernas Världs läsare >>>

Bloggaren Maya Nestorov guidar till Marina Miracles produkter >>>