Vi älskar effektiv, naturlig och ekologisk hudvård som hjälper huden att stråla. Men vi tror också på att allt hänger ihop och att man ibland behöver hjälpa huden inifrån. Och att man även behöver stötta sin allmänna hälsa så att man känner sig piggare, eller får lättare att sova eller kan hantera stress bättre.

Därför lanserar vi nu noga utvalda kosttillskott och superfoods som på olika sätt kan bidra till bättre hälsa och även kan bidra till en bättre hud. Kosttillskott och superfoods är inte det enda svaret på våra hälsofrågor eller våra hudproblem, men de kan vara ett bra komplement.

Kosttillskott och superfoods ska på inget vis ses som en ersättning för en hälsosam kost eller en hälsosam livsstil, men de kan vara ett extra sätt för oss att få i oss viktiga vitaminer, mineraler, fettsyror och andra näringsämnen.

Inom ekologiska och naturliga kosttillskott ingår ofta verksamma örter och så kallade  adaptogener från naturen som tillfälligt kan öka vår förmåga. Fytokemikalier ingår också ibland, och det är kemiska ämnen som finns i växter men som inte räknas som näringsämnen.

renee-voltaire-probiotika-brand

Kosttillskotten som vi har valt ut i ett första skede är från svenska raw-food-drottningen Renée Voltaire som erbjuder vitaminer, mineraler och andra kosttillskott som är vegan. Bland annat gör Renée Voltaire en växtbaserad och ekologisk probiotika och även omega 3 som är vegan och som kommer från alger.

I hennes sortiment finns också olika superfoods som passar utmärkt att pimpa dina måltider med. Tex lägga till spirulina i din smoothie, strössla acai-pulver på din morgonmüsli eller lägga till chiafrön i din gröt. Allt fullt av antioxidanter!

Kolla in Renée Voltaires sortiment här >>>

nyr_superfood

Vi har också utökat vårt sortiment med produkter från brittiska Neal’s Yard Remedies som gör väldigt effektiv ekologisk och naturlig hudvård. I deras hälsokost-kollektion ingår superfood-blandningar med olika välgörande ingredienser som kakao, acai, spirulina, vetegräs och probiotika. Dessa kan enkelt blandas i mat och dryck som tex i smoothies, soppor, juicer och i bollar.

Neal’s Yard Remedies gör också växtbaserade kapslar med viktiga vitaminer som B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin men även komplex med olika vitaminer och mineraler för hud, hår, muskler, sömn och den allmänna hälsan. Företaget har ett tydligt hälsofokus och tror också på att man kan jobba med hudhälsa på flera fronter.

Kolla in Neal’s Yard Remedies sortiment här >>>

 

Läs mer: 

• Äntligen – nu har vi tagit in Renée Voltaires godis och mensskydd!