För första gången i år hålls Organic Beauty Awards och i kategorin Årets Produkt kan du vara med och bestämma vilken produkt som ska vinna – gå in och rösta här och skynda dig – röstningen avslutas nästa vecka! 

I samband med omröstningen hos oss, har vi också valt att ta in de flesta av alla nominerade produkter till försäljning. (Vissa hade vi så klart sedan innan.) Dessa produkter utgör några av de mest sålda i landet och eftersom de är så poppis vill vi gärna att ni ska få en chans att köpa dem här med – hoppas ni gillar!

Några av er kanske redan har märkt att det har dykt upp enstaka produkter från olika varumärken, och kanske ska vi ta in hela sortimentet? Hör gärna av dig med din åsikt – vi vill gärna kunna erbjuda bra naturliga och ekologiska produkter som ni gillar här i vår shop.

Här kan ni handla produkterna. Och glöm inte att vara med och rösta – det finns chans för 3 personer att vinna ekologisk och naturlig hudvård till ett värde av 5 000 kronor! Klicka här för att komma till omröstningen!