En glad makeup-nyhet för alla er som älskar smink! Nu utökar vi sortimentet av Dr Hauschkas nya makeup – och samtidigt sänker vi priserna på flera av sminkprodukterna! 

I våras var det världspremiär för Dr Hauschkas nya makeup-serie som tagit fram i nära samarbete mellan Dr Hauschkas utvecklings- och forskningsteam och professionella makeup-artister. Det är utvecklat för att ge ett jämt och naturligt resultat som samspelar med din hud och lyfter fram och förstärker din skönhet, snarare än tjocka lager som döljer och ”sminkar över”.

Den nya sminkserien blev snabbt populär här på Naturligt Snygg, och därför tar vi nu in ett tjugotal nya produkter i sortimentet. Bland nyheterna finns snygga singelögonskuggor, ett silkeslent ofärgat compact powder, läpp- och ögonpennor samt Dr Hauschkas klassiska coverstick.

Dessutom kan man nu handla de allra mörkaste nyanserna av Dr Hauschkas populära foundation (läs Hannah Sjöströms recension här). Här hittar du alla nyheter och hela Dr Hauschka-sortimentet >>>

En annan glad nyhet är att vi också sett över prissättningen och valt att sänka priset på flera av produkterna – så nu får du mer för pengarna när du handlar den fina makeup:en från Dr Hauschka.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>